Brazilija

Brazilija je čudovita mešanica narodnosti, kultur, ver in verovanj, zanimivih praznovanj in še veliko več. Brazilija predstavlja dom ljudem z vsega sveta z različnimi kulturnimi ozadji. Zgodba se je začela nekaj več kot petsto let nazaj med prvotnimi domorodnimi prebivalci – južno ameriškimi Indijanci in prvimi portugalskimi naseljenci.

Preberi več o Braziliji

Brazilija je velik “talilni lonec” različnih barv kože, okusov, zvokov in kultur, skoraj pripravljen, da zavre. Vsebuje majhne koščke vsega – po nekaj iz vsega sveta. Rezultat vseh teh različnosti je živahno, veselo in sproščeno vzdušje, ki je znano kot “brazilski način življenja”. Raznolikost njenih svetov in obrazov je unikatna, z eno skupno značilnostjo – brazilskim nasmehom.

Braziliji kraljuje Rio de Janeir, ki nas popelje v svet plesa in zabave, ki doseže svoj vrhunec ob vsakoletnem karnevalu. Čar mu dajejo tudi slikovita lega med Atlantskim oceanom in pragozdom ter modre lagune in dolge peščene plaže. Mnogi imajo Rio de Janeiro za najlepše mesto na svetu, ki ga na eni strani obdajata Atlantik in razvejana obala, na drugi pa s pragozdom porasle gore.

Wiki Brazilija

Ponudba

  • All
  • Skupinska potovanja
PRIJAVITE SE NA E-NOVICEBodite obveščeni o aktualni ponudbi in naših akcijah.