SPROŠČENO KOZJANSKO

Wellness z lokalnimi atrakcijami in kulinariko

Spoznajte Kozjansko skozi preplet zgodovine, kulture in lokalne kulinarike

Sproščeno Kozjansko traja: 8 dni / 7 noči

 

1.dan prihod: Namestitev, večerja in nočitev.

2.dan – raziskovanje Kozjanskega: Sproščeno Kozjansko začnemo z raziskovanjem tukajšnjih znamenitosti: mirno in tiho staro naselje Pilštanj, eno tukajšnjih najstarejših, ki nam ponudi degustacijo dobrot iz drnul, Podsreda z veličastnim srednjeveškim gradom, Olimje s samostanom in čokoladnico, vmes pa si privoščimo še kulinarično doživetje v eni od lokalnih restavracij… Povratek v hotel, prosto do večerje, večerja in nočitev.

3.dan – wellness: Prosto za wellness in ostale aktivnosti po lastni izbiri, zvečer večerja in nočitev.

4.dan Celje, Rogaška Slatina, Rogatec: Zajtrku sledi ogled knežjega mesta Celja, Rogaške Slatine – zdravilišča s tradicijo in Rogatca z muzejem na prostem. Krajevne znamenitosti si ogledamo v družbi lokalnih vodnikov, vmes pa uživamo na kosilu v eni od tamkajšnjih restavracij. Sledi povratek v hotel, prosto do večerje, nato večerja in nočitev.

5.dan wellness: Sproščeno Kozjansko se nadaljuje z wellness-o in aktivnostmi po lastni izbiri, večerja in nočitev.

6.dan Šentjur, Virštanj: v družbi lokalnega vodnika si ogledamo Šentjurja, rojstno mesto skladateljev Ipavcev, se sprehodimo ob Slivniškem jezeru in uživamo v naravi, nadaljujemo pot po kozjanski pokrajini in si na enem od kmečkih turizmov privoščimo kosilo z degustacijo lokalnih dobrot. Nato se vrnemo v hotel, kjer imamo nekaj prostega časa, nato večerjo in nočitev.

7.dan wellness: Prosto za wellness in ostale aktivnosti po lastni izbiri, nato večerja in nočitev.

8.dan odhod: zajtrku, odhod proti domu.

 

Cena: na vprašanje

PRIJAVITE SE NA E-NOVICEBodite obveščeni o aktualni ponudbi in naših akcijah.