DIVJE KOZJANSKO

Kolesarjenje in treking v objemu čudovite narave

Gibanje, wellness in vrhunska kulinarika poskrbijo za odklop

Divje Kozjansko traja: 5 dni/4 noči

 

Prihod v namestitev večer pred pričetkom programa Divje Kozjansko

1.dan kolesarjenje: Divje Kozjansko pričnemo s kolesarjenjem »gor in dol« po zelenem Kozjanskem, premagujemo kozjanske hribe in uživamo v čudoviti naravi. V eni od restavracij na poti se okrepčamo z okusnim kosilom in na kolesu nadaljujemo spoznavanje Kozjanskega. Večerja v vrhunski domači gostilni.

2.dan – raziskovanje Kozjanskega: ogledamo si lokalne znamenitosti – Mogočni grad Podsreda, Pilštanj, najstarejše naselje na Kozjanskem, kjer poskusimo lokalne dobrote iz drnul, sprostimo se v enem tukajšnjih odličnih wellnes centrov, zvečer pa si privoščimo gala večerjo v ekskluzivni restavraciji.

 

3.dantreking na Bohor: nadaljujemo s trekingom po divjem Bohorju, hribovju, ki se vzdiguje na južnem delu Kozjanskega. Uživamo v neokrnjeni naravi, malicamo na enem od kmečkih turizmov, ogledamo si Olimje, zvečer pa nas čaka kulinarično doživetje v eni lokalnih restavracij.

4.danRifnik in Šentjur: ogled mesta Šentjur in njegovih znamenitosti v družbi lokalnega vodnika, vzpon na Rifnik in do tamkajšnjega arheološkega parka, eko malica, vstop v 3-urni zasebni wellness in Divje Kozjansko je končano.

 

Cena: na vprašanje

PRIJAVITE SE NA E-NOVICEBodite obveščeni o aktualni ponudbi in naših akcijah.