AVANTURA KOZJANSKO

Gibanje, narava, sprostitev, kulinarika

Doživetje neokrnjene narave, sprostitev za telo in dušo

Avantura Kozjansko traja: 4 dni / 3 noči

 

1.dan – prihod: Po nastanitvi sledi 3-urni wellness, nato večerja v eni od priznanih tukajšnjih restavracij (Če bo prihod že zjutraj, potem pred wellness-om izvedemo krajši pohod na Grad Podsreda in kosilo v eni lokalnih restavracij).

2.dan kolesarjenje po Kozjanskem, ogled Olimja: Avantura Kozjansko se nadaljuje s kolesarjenjem po kozjanskih gričih, občudujemo barvito naravo, vmes pa si privoščimo malico na enem od tukajšnjih kmečkih turizmov. Po kolesarjenju se odpravimo na ogled Olimja s kulinaričnim doživetjem v eni od tamkajšnjih vrhunskih restavracij, nato povratek v hotel in nočitev.

3. dan ogled Pilštanja, pohod na Resevno, ogled Šentjurja: Zajtrku sledi ogled Pilštanj-a, enega najstarejših tukajšnjih naselij in pokušina dobrot iz drnul. Naša avantura Kozjansko se nadaljuje po pohodniških poteh na vrh Resevne, hriba nad Šentjurjem. Med vzponom uživamo  v miru in tišini gozda, ki nas obdaja, v planinski koči  se okrepčamo s kosilom. Vrnemo se v Šentjur, ki si ga ogledamo v družbi lokalnega vodnika, nato pa se odpravimo na degustacija lokalnih dobrot, povratek v hotel in nočitev.

4.dan pohod na stolp ljubezni na Žusmu, wellness: po zajtrku se odpravimo na pohod na stolp ljubezni na Žusmu, ki ga zaključimo z okusnim kosilom na kmečkem turizmu. Avantura Kozjansko vas popelje še v 3-urni zasebni wellness, od tam pa sledi povratek domov…

 

Cena: na vprašanje

PRIJAVITE SE NA E-NOVICEBodite obveščeni o aktualni ponudbi in naših akcijah.